Taaramäe: mul olid selja-, põlve- ja kaelavaevused

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Sille Annuk

Täna sõidetud Tour de France’i teisel etapil lõpetas Rein Taaramäe peagrupis ja jätkab tuuri üldarvestuses 16. kohal. Tänase etapi alguses purunes Taaramäel ratas.

«Tundus, et päev tuleb lihtne sõit, kuid minu jaoks algas päev kehvalt. Ratta leistang murdus pärast 10 km pooleks. Jäin napilt püsti ja sain autost varuratta, » kirjutas Taaramäe oma blogis. «Kuid ratas nr. 2 polnud üldse sama, mis ratas nr 1. Ratturitel ongi selline kiiks, et millimeeter siia-sinna võib asja kõvasti mõjutada ja uus sadul on üldse omaette ooper. Nii olidki mul siis selja-, põlve- ja kaelavaevused.»

Taaramäe sõnul oli päev üldiselt rahulik. «Esimesed 25 km sõideti täiesti üksmeelselt, keegi ei soovinud jooksikuks minna. Sellist asja pole ma veel tuuril näinud. Tavaliselt hakkavad rünnakud juba kohe alguses,» jätkas ta. «Täna oli aga kindel, et tuleb grupifiniš, sest tuult polnud ja homme ilmselt õigetel sprinteritel jälle võimalus puudub.»

Homme ootab rattureid ees raskem etapp, kus sõidetakse enne finišit 700 meetrit vastu mäge. «Homme on ka 1.5 km pikkune tõus, mis tähendab seda, et pean vormis olema,» lõpetas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles