Pariisi Teemantliiga etapil võtavad mõõtu Gay, Gatlin ja Lemaitre

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Gatlin (kõige parempoolsem) Tyson Gay (kõige vasakpoolsem)
Justin Gatlin (kõige parempoolsem) Tyson Gay (kõige vasakpoolsem) Foto: SCANPIX

Pariisi Teemantliiga etapi korraldajad avaldasid esiaglse osalejate nimekirja nädala lõpus toimuvaks võistluseks ning 100 m jooksu stardis on teiste hulgas Tyson Gay, Justin Gatlin ja Chrisophe Lemaitre.

Gay tahaks ilmselt saada Gatlinilt revanši kodustel katsevõistlustel saadud kaotuse eest. Jaanipäeval peetud võistlusel jooksis Gatlin mäletatavasti suurepärase aja 9,80 ning Gay pidi leppima kuus sajandikku nõrgema tulemuse ning teise kohaga

Oma sõna tahab võistluses sekka öelda ka värske Euroopa meister prantslane Chrisophe Lemaitre, kes küll tänavu veel aega alla 10 sekundi pole suutnud joosta.

Euroopa meistritest on stardis veel odaviskaja Vitezlav Vesely, sprinter Maria Ryemyen, staier Asli Cakir, kaugushüppaja Eloyse Lesueur, kõrgushüppaja Ruth Beitia, teivashüppaja Renaud Lavillenie, takistusjooksja Gülcan Mingir, kuulitõukaja David Strol ja kettaheitja Sandra Perković.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles