Eestlaste kapten: meil oli tegelikult üpris palju võimalusi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise kapten Karl-Eerik Luigend (paremal) kohtumises Portugali vastu.
Eesti koondise kapten Karl-Eerik Luigend (paremal) kohtumises Portugali vastu. Foto: Laura Oks

Eesti U19 jalgpallikoondise kapten Karl-Eerik Luigend tunnistas pärast Portugali käest saadud 0:3 kaotust, et ka eestlastel olid omad võimalused, kuid kokkuvõttes oli tegemist tugeva vastasega, kelle vastu on Eestil alati raske.

«Meil oli tegelikult üpris palju võimalusi. Artur Rättelil oli teisel poolajal üsna hea võimalus,» rääkis Luigend olukordadest, kus Eesti suutis vastaste väravat ohustada.

«Eestil on Portugali vastu alati raske mängida, kuna ilma pallita jooksmist on sellistes matšides palju. Nad vahetavad kohtumise jooksul palju tempot ning tegemist on ülimalt keerulise vastasega,» lisas Luigend.

Reedel ootab Eestit juba EMil teine kohtumine, kui Kadrioru staadionil minnakse vastamisi Kreekaga. «Täna veel selle kohtumise peale ei mõtle ja ise ma nende tänast kohtumist ei näinud, kuid usun, et treenerid teevad kiire analüüsi ja valmistavad meid matšiks hästi ette,» rääkis Luigend.

Vaata videot:

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles