Tottenham plaanib hakata suurelt kulutama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa jalgpallikoondise puurilukk Hugo Lloris on Tottenhami üks sihtmärkidest.
Prantsusmaa jalgpallikoondise puurilukk Hugo Lloris on Tottenhami üks sihtmärkidest. Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi teatas eile, et meeskonna uueks peatreeneriks saab portugallane Andre Villas-Boas, kellega sõlmiti kolme aasta pikkune kontraht. Nüüd antakse talle aga märkimisväärne summa kulutamiseks, et meeskonda uusi mängijaid tuua.

Väidetavalt saab Villas-Boas kulutamiseks umbes 50 miljonit eurot ning lisaks veel selle raha, mis tal õnnestub saada praeguste mängijate müügist. Kuna klubist võivad lahkuda nii Luka Modric ja Jermain Defoe, siis võib kulutamiseks mõeldud summa kerkida kuni 125 miljoni euroni, kirjutab The Sun.

Väidetavalt on klubiga esmajärjekorras liitumas Amsderdami Ajaxi kaitsja Jan Vertonghen ja Hoffenheimi poolkaitsja Gylfi Sigurdsson.

Lisaks sooviks Villas-Boas meeskonda tuua võimsat ründajat ning seega on spekuleeritud, et Tottenham hakkab Londoni Chelseaga võitlema brasiillasest ründaja Hulki allkirja eest.

Veel on tottenham pilgu peale pannud Pratsusmaa koondise kaptenist väravavahile Hugo Lloris’ile, kes kuulub praegu Lyoni ridadesse. Llorisi eest tuleks neil lauale laduda umbes 20 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles