Bayerni kaitsja mõisteti ligi neljaks aastaks vangi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Breno kohtusaalis
Breno kohtusaalis Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi keskkaitsja Breno Borges mõisteti süüdi renditud villa süütamises ning mõisteti kolmeks aastaks ja üheksaks kuuks vangi.

Breno võeti vahi alla septembris, kuid vabastati 500 000 eurose kautsjoni vastu, mida aitas kokku saada ka koduklubi Müncheni Bayern. Pärast kohtuotsuse ettelugemist võeti 22-aastane brasiillane vahi alla, vahendab The Guardian.

Breno mängis Saksamaa suurklubi ridades alates 2008. aastast, tema leping Bayerniga lõppes 2011/2012 hooajaga. Väidetavalt oli tema teenetest huvitatud Roma Lazio, aga viimaste uudiste valguses tundub Brasiilia jalgpalluri mängud mängitud olema.

Breno süütas põlema üürile võetud villa, mis asub Müncheni äärelinnas Grünwaldis. Brasiilia jalgpallur tekitas oma teoga kahju summas 1,5 miljonit eurot. Ükski inimene selle käigus vigastada ei saanud.

Breno kaitsjad väitsid, et jalgpallur kannatas teo toimepanemise hetkel depressiooni käes. Ta oli jalgpallist põlvevigastuse tõttu eemal ning tarbis ohtralt alkoholi. Tema naine ja lapsed, kes tavapäraselt Brenoga villas elasid, lahkusid mõned päevad enne insidenti.

Bayern teatas, et vaatamata kõigele toetavad nad mängijat ning lootsid teistsugust kohtuotsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles