Tottenham ostis Hollandi liiga parima mängija

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Vertonghen Belgia koondist esindamas.
Jan Vertonghen Belgia koondist esindamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliiga jalgpallimeeskond Tottenham Hotspur jõudis Amsterdami Ajaxiga kokkuleppele Jan Vertongheni ülemineku osas.

 

Lõppenud hooaja eel Ajaxi kapteniks määratud Vertongheni müügist soovis Ajax teenida 12 miljonit eurot, lõplikku ülemineku maksumust Tottenhami klubi avaldama ei soostunud, vahendab BBC.

«Teatame rõõmuga, et oleme Jan Vertongheni ülemineku osas Ajaxiga kokkuleppele saanud, nüüd peab mängija läbima vaid meditsiinilise kontrolli,» seisab Tottenham Horspuri kodulehel.

Lõppenud hooajal valiti Vertonghen nii Amsterdami Ajaxi kui ka Hollandi jalgpalli kõrgliiga parimaks mängijaks. Peamiselt keskkaitses mängiv belglane lõi 37 mänguga 10 väravat.

Vertongheni üleminek on juba kolmas täiendus lühikese aja jooksul – kõigepealt palgati uueks peatreeneriks Andre Villas-Boas, seejärel soetati Hoffenheimist islandlane Gylfi Sigurdsson ja nüüd täiendati kaitseliini Vertongheniga.

Lisaks pikendas üks meeskonna suurimaid staare Gareth Bale oma lepingut klubiga. Samas on lähiajal oodata ka teistsuguseid uudiseid – spekuleeritakse, et Spursi keskväljamaestro Luka Modric on väga lähedal Real Madridi siirdumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles