Juunioride MMil esindab Eestit kaheksaliikmeline koondis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Tõllasson
Kätlin Tõllasson Foto: Liis Treimann

Eesti kergejõustiku juunioride koondis sõitis pühapäeval Hispaaniasse Barcelonasse, kus 10.-15. juulini toimuvad juunioride maailmameistrivõistlused.

Eesti koondises võistlevad kaugushüppaja Kaia Soosaar, kettaheitja Kätlin Tõllasson, teivashüppaja Reena Koll, kuulitõukaja Kätlin Piirimäe, seitsmevõistlejad Grete Šadeiko ja Kristella Jurkatamm ning kümnevõistlejad Karl-Robert Saluri ja Markus Leemet.

Võistkonna esindaja on heitjate alarühma vastutav treener Ants Kiisa.

Esimesel võistluspäeval, 10. juulil asub võistlustulle Kätlin Piirimäe kuulitõuke kvalifikatsioonis ning kahepäevast võistlust alustavad kümnevõistlejad Karl-Robert Saluri ja Markus Leemet. Neljapäeval, 12. juulil püüavad pääsu lõppvõistlusele teivashüppaja Reena Koll ja kaugushüppaja Kaia Soosaar ning võistlust alustavad seitsmevõistlejad Grete Šadeiko ja Kristella Jurkatamm. Reedel, 13. juulil alustab kettaheite kvalifikatsioonis Kätlin Tõllasson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles