Gazpromist saab Meistrite liiga sponsor

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UEFA Meistrite Liiga logo
UEFA Meistrite Liiga logo Foto: SCANPIX

Euroopa Jalgpalliliit (UEFA) teatas, et nad jõudsid sponsorluse osas kokkuleppele Venemaa gaasifirmaga Gazprom, kellest saab Meistrite liiga ametlik partner aastatel 2012-2015.

Lisaks Meistrite liiga ametliku partneri staatusele saab Gazprom ka UEFA Superkarika ametlikuks partneriks aastatel 2012-2014, vahendab UEFA kodulehekülg.

Tehingu rahalisi üksikasju ei soostunud UEFA avalikustama.

«Gazprom on globaalne energiafirma ning Meistrite liiga lõikab kasu Gazpromi tegevusest 20 Euroopa riigis ja veel paljudes riikides üle maailma. Ootame, et seotus Meistrite liigaga aitaks kaasa Gazpromi püüetele suurendada bränditeadlikkust rahvusvahelisel ärimaastikul,» kommenteeris lepingut Meistrite liiga tegevjuht David Taylor.

Seni on Gazprom sponsoreerinud Venemaa jalgpalli kõrgliigas mängivat Peterburi Zeniti, Saksamaa jalgpalli kõrgliigas mängivat Schalke 04 ja Serbia jalgpalli kõrgliigas mängivat Belgradi Crvena Zvezdat. Lisaks mainitud jalgpalliklubidele on Gazprom Venemaa jalgratta profimeeskonna Katjuša kudpartner.

Gazpromist sai kuues ja viimane sponsor antud ajaperioodiks. Lisaks vene energiagigandile on Meistrite liiga ametlikud partnerid Heineken, UniCredit, Ford, MasterCard ja Sony Computer Entertainment Europe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles