Kreeka üllatas U19 EMil Portugali ja pääses poolfinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka U19 koondis tagas pääsu poolfinaali.
Kreeka U19 koondis tagas pääsu poolfinaali. Foto: Laura Oks

U19 EM-finaalturniiril lõppes Eesti alagrupis teine viimase vooru mäng kerge üllatusega, kui Kreeka sai 3:2 jagu Portugalist ja tagas pääsu poolfinaali.

Kreeka asus mängu 18. minutil Giannis Giannotase väravast juhtima, kuid vaid minut hiljem Andre Gomes viigistas. Portugali elu läks raskeks 37. minutil, kui Daniel Martins sai otse punase kaardi.

Kreeka kasutas arvulise ülekaalu ära viis minutit hiljem, kui Giorgios Katidis nad juhtima viis. 69. minutil kasvatas Katidis eduseisu veelgi, ent 76. minutil sai teise kollase kaardi Charis Mavrias.

Portugal ei suutnud siiski võimalust ära kasutada ja alles kuuendal lisaminutil suutis Betinho ühe värava tagasi lüüa. Kreeka jõudis võiduga poolfinaali, kus neid ootab B-grupi võitja. Kas selleks on Inglismaa või Prantsusmaa, selgub nende kahe omavahelises mängus, mis algab kell 20.00 Kadrioru staadionil. B-grupi teises mängus on samuti 20.00 Rakveres vastamisi Horvaatia ja Serbia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles