Kas Kristjan Kangur saab Tim Duncanilt mõõtu võtta?

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (vasakul) Eesti korvpallikoondise särgis.
Kristjan Kangur (vasakul) Eesti korvpallikoondise särgis. Foto: Raigo Pajula

Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri tööandja Siena Montepaschi teatas, et peab oktoobri alguses kaks sõprusmängu NBA klubide vastu.

6. oktoobril mängitakse San Antonios sealse Spursiga, kaks päeva hiljem sõidetakse aga külla Cleveland Cavaliersile, kirjutab La Gazzetta dello Sport. Tänavu NBAs Läänekonverentsi finaali jõudnud, kuid seal Oklahomale kaotanud Spursi nimekaimad mängumehed on legendaarsed Tony Parker, Manu Ginobili ja Tim Duncan.

NBA ja Euroopa tippklubide vastasseise on sel sügisel oodata veelgi, sest USAs plaanivad mängida nii Madridi Real kui ka Tel Avivi Maccabi. Iisraeli klubil on oktoobri keskpaigaks juba kokku lepitud mängud Golden State Warriorsi ja Minnesota Timberwolvesiga.

Vastupidist teed käib aga Boston Celtics, kes tuleb Euroopasse ning kohtub esmalt 7. oktoobril EA7 Emporio Armani ja kaks päeva hiljem Fenerbahce Ülkeriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles