Usain Bolt on vigastusest paranenud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: SCANPIX

Jamaica kergejõustiku katsevõistlustel nii 100 m kui ka 200 m jooksus jooksus võiduta jäänud sprinter Usain Bolt on vahepealsest probleemist taastunud ning treenib täiskoormusel. 

«Ta (Bolt – toim) on nüüd terve. Ta teeb täiskoormusel trenni ja on olümpiaks valmis, teda vaevanud lihaspinged on kadunud,» kommenteeris Bolti konditsiooni tema agent Ricky Simms ajalehe The Telegraph vahendusel.

«Boltil oli reie tagaosaga väike probleem katsevõistluste ajal ja seepärast ta ilmselt ei pingutanud maksimaalselt. Ta lihtsalt hoidis seda kohta. Katsevõistluste peamine eesmärk oli teenida olümpiakoht,» kommenteeris Simms Boltile omase särata kulgenud võistlust.

Simms ütles, et Bolt jääb olümpiaks valmistuma Londonisse, kus ta ka tavapäraselt võistlushooaja sees trenni teeb.

Monaco Teemantliiga etapilt eemalejäämine ning Bolti visiit kuulsa Saksamaa arsti Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrti juurde tekitasid spekulatsioone, et sprinteril on tõsisemaid tervisehädasid. Pärast Simmsi ütlusi võivad Bolti fännid ilmselt natukene rahulikumalt hingata – olümpiavõitude kaitsmine on veel päevakorral ning kuni 900 eurot, mis tuli sprindifinaali vaatamise eest välja käia pole raisku läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles