Chisora: selles matšis on mängus uhkus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye (vasakul) ja Dereck Chisora.
David Haye (vasakul) ja Dereck Chisora. Foto: SCANPIX

Veebruaris alguse saanud tüli Briti raskekaalu poksijate Dereck Chisora ja David Haye vahel kulmineerub sel laupäeval, kui mehed West Ham Unitedi kodustaadionile püstitatavas poksiringis vastamisi lähevad.


Mäletatavasti kaotas Chisora veebruaris WBC versiooni tiitlimatšis kohtunike otsusega Vitali Klitškole, matšijärgsel pressikonverentsil aga tekkis tal sõnelus Hayega, tüli päädis Haye mänedžeri Adam Boothi verise näoga.
Juhtunu tagajärjel jäi Chisora ilma oma poksijalitsentsist. Kuna litsentsi pole praegu ka mullu oktoobris tippspordiga lõpparve teinud Hayel, siis toimub heitlus Luksemburgi Poksiföderatsiooni egiidi all.

«Selles matšis on mängus uhkus,» tunnistas Chisora. «Me ei poksi sellepärast, et võitja saaks pärast ühega Klitškodest vastamisi minna. See on suur matš, kõik vaatavad seda, sellest tuleb uskumatu matš.»

Haye näitas taas kord oma ülbust, jättes ilmumata matšieelsele meedia kokkusaamisele. «Ärkasin just üles, tuleb välja, et magasin meediakohtumise maha. Loodetavasti ei jäänud ma millestki põnevast ilma,» kirjutas ta pärast Twitteris.

Chisora sõnas seepeale, et Haye on diiva, kes otsib tähelepanu. «Mina hoian omaette, aga tema muud ei tee, kui kirjutab erinevates blogides, ainult niimoodi ta võidelda oskabki,» hindas Chisora. «Ta tegeleb peamiselt mõttemängudega, aga see pole minu teema. Tahan temaga poksida, tahan teda lüüa. Ta pole kunagi kellegi minusarnasega poksinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles