Bobrõšev kaitses Sõmerpalus mullust võitu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superfinaali võitja Jevgeni Bobrõšev
Superfinaali võitja Jevgeni Bobrõšev Foto: Ray Põder

Täna peeti Eesti motokrossi mekas Sõmerpalus järjekordne rahvusvaheline motokross Väino Leoki rändkarikale. Suprerfinaali võidu ning kõnealuse karika võitis teist aastat järjest idanaaber Jevgeni Bobrõšev.

Superfinaali lõpetas teisena Tanel Leok 4,452 sekundise kaotusega ning kolmanda koha sõitis välja itaallane David Guarneri, kes kaotas võitjale 28,577 sekundiga. Võitjaga sama arvu ringe sai kirja veel vaid Gert Krestinov. Viiendaks jäänud Juss Laansoo kaotas juba enam kui ringiga.

MX1 Inter klassi esikolmiku moodustasid samad sõitjad, kes superfinaalis domineerisid. Mõlemad sõidud võitis heas hoos olnud Jevgeni Bobrõšev. Kokkuvõttes teise koha sai Tanel Leok, kes esimese sõidu lõpetas kolmanda kohaga ning teises sõidus tunnistas vaid Bobrõševi paremust. Guarneri lõpetas esimese sõidu teisena ja teise sõidu kolmandana, Guarneriga võrdsete punktide juures andis Leokile üldarvestuses parema koha teise sõidu parem tulemus.

MX2 Inter klassi võitis kokkuvõttes Priit Rätsep, kes esimese sõidu lõpetas teisel kohal ning teise sõidu võitis. Kokkuvõttes sai teise koha hollandlane Lars van Berkel  ning kolmas oli Erki Kahro. Superfinaalis jäi MX2 Inter klassi võitnud Rätsep kaheksandaks.

85 cc klassis võidutses leedulane Dovydas Karka, Mini MX klassis võitis mõlemad sõidud lõunanaaber Raivis Levans, klassi Hobi Open finaali võitis Reiko Kikas. Retro klassis oli teistest kiirem Jaanus Lüüding ja osavõturohke Säärude sõidu võitis 57 (!) konkurendi ees Mati Tagapere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles