Suure matši eelne töötlemine algas: Chisora ja Haye alustasid sõnasõda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye (vasakul) ja Dereck Chisora.
David Haye (vasakul) ja Dereck Chisora. Foto: SCANPIX

Laupäeval leiab aset Briti raskekaalu poksijate Dereck Chisora ja David Haye vaheline poksimatš.

Chisora kaotas veebruaris toimunud WBC versiooni tiitlimatšis  ukrainlasele Vitali Klitškole, matšijärgsel pressikonverentsil tekkis tal sõnavahetus Hayega, mis lõppes Haye mänedžeri Adam Boothi verise näoga.

Chisora jäeti seetõttu ilma oma poksijalitsentsist ja profipoksist taandunud Haye ei oma samuti litsentsi. Seetõttu toimub mõõduvõtt Luksemburgi Poksiföderatsiooni egiidi all.

«Luban ringi tulles olla vihasem ja segasem kui kunagi varem,» rääkis Chisora BBC vahendusel. Haye vastas: «Nokauteerin Derecki kiirelt. Mida tugevamalt ta ründama tuleb, seda kiiremini ma ta põrandale löön.»

Haye sõnul on ta elu vormis. «Treeningutel olen saanud teha kõike planeeritult, ilma mingite tagasilöökideta. Derecki õnnetuseks tuleb tal poksida parimas vormis oleva Haye´ga,» lisas Haye.

Sama kinnitas ka Haye mänedžer Booth. «David on suurepärases vormis. Ta vihkab Dereck Chisorat ja see on tal aidanud treeningutel endast viimast välja pigistada,» ütles Booth.

Chisora lubas Haye nokauteerida seitsmendas raundis.

«Ta arvab, et saab must jagu, ent see kohtumine lõpeb tema jaoks põrandal seitsmendas raundis,» kelkis Chisora.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles