Milan müüb Ibrahimovici ja Silva 65 miljoni eest PSG-sse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (number 10) tähistamas Rootsi eest löödud väravat.
Zlatan Ibrahimovic (number 10) tähistamas Rootsi eest löödud väravat. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalli kõrgliiga klubi AC Milani president ja omanik Silvio Berlusconi tunnistas, et on nõustunud müüma Zlatan Ibrahimovici ja Thiago Silva Prantsusmaa klubisse Paris-Saint Germain.

«Jah, ma nõustusin müüma Ibrahimovici ja Silva PSG-sse. Meie klubi võidab sellega kahe aasta jooksul 150 miljonit eurot,» vahendab Berlusconi sõnu Itaalia ajaleht Gazzeto delo Sport.

Berlusconi mainis, et mõned üksikasjad on veel lahtised, kuid AC Milan teenib selle üleminekuga 65 miljonit eurot.

Võidetud 150 miljoni all pidas klubi juht silmas ilmselt mängijate kolossaalsete palkade pealt kokkuhoitavat summat. Ibrahimovici leping kehtinuks veel kaks aastat ning Rootsi ründestaar teeninuks selle ajaga 24 miljonit eurot. Thiago Silva oli lähedal lepingu pikendamisele, millega ta oleks teeninud viie aasta jooksul 30 miljonit eurot.

Lisaks võis ta silmas pidada mängijate väärtuse langust tulevikus – kahe aasta pärast on Ibrahimovic 32-aastane ning tema turuväärtus poleks enam see, mis ta on praegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles