Torino EMi esimesel päeval tuleb starti üheksa eestlast

Peep Pahv
, Torino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaie Kand kaugushüppes.
Kaie Kand kaugushüppes. Foto: Liis Treimann

Reede hommikul algavad sisekergejõustiku Euroopa meistrivõistlused pakuvad kohe avapäeval eestlastele rohket kaasaelamisvõimalust – stardis on koguni üheksa Eesti atleeti.

Kaie Kand alustab naiste viievõistlust 60 m tõkkejooksuga kell 10.37. Euroopa edetabelis teist kohta hoidev piiga on teises jooksus. Läbi terve päeva kestev viievõistlus jõuab kulminatsioonini 18.20 800 m jooksuga.

Kadri Viigipuu alustab tõkkesprinti 10.45. Eestlanna on kohe esimeses jooksus.

Jaanus Uudmäe tuleb kolmikhüppesektorisse kell 11, olles eelvõistlusel viimane, 15. hüppaja.

Maris Mägi stardib 400 m eeljooksule 11.57. Tegemist on kolmanda eeljooksuga, kokku antakse neli starti.

Tiidrek Nurme kuulub 3000 m distantsi teise eeljooksu ning läheb rajale kell 12.57. Kahe jooksu peale kokku on 23 välejalga.

Ksenija Balta ja Sirkka-Liisa Kivine üritavad kaugushüppes edasipääsu alates kella 13.15-st. Kaheksateistkümne osalejaga eelvõistluses on debütant Kivine esimene ja Euroopa edetabeli kolmas Balta 12. hüppaja.

Kaire Leibak ja Liane Pintsaar pääsevad võistlema alles õhtupoolses programmis – naiste kolmikhüppe eelvõistlus algab kell 18.40. Kogemuste jahil Pintsaar hüppab teisena ning lõppvõistluse kohta püüdev Leibak viimasena.

Neljapäeva õhtul kinnitas Eesti kergejõustikuliidu peatreener Aivo Normak, et kõik sportlased on terved ning lähevad hea tundega starti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles