Homme toimub Pärnus tänavakorvpalli meistrivõistluste etapp

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäädvustus Põhjakeskuse parklas mängitud tänavakorvpalli etapilt
Jäädvustus Põhjakeskuse parklas mängitud tänavakorvpalli etapilt Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste V etapp toimub homme Pärnus, Kaubamajaka parklas. Võistlustele oodatakse üle 300 korvpalluri 12-aastastest poistest kuni G4S meistriliiga mängijateni.

Tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste sarjas on jäänud mängida veel 3 etappi. Pärnus toimuv võistlus on kõige olulisem eliit-sarjas, kus sarja juhtiv Sprite võistkond garanteeriks võiduga pääsme septembris toimuvale FIBA 3x3 maailmaturnee etapile Istanbuli.

Ka teistes sarjades on palju põnevust, sest kõige populaarsemas, harrastajate sarjas on kaarte segamas esimese etapi võitnud Metta World Peace võistkond. Esimese etapi võitjad pole teistel võistlustel osalenud. Kindlasti planeerivad poodiumile pääseda ka tugevad Pärnu kohalikud meeskonnad, kes osalevad suvel vaid ühel etapil.

Noortesarjades on Pärnu etapil võimalik juba Eesti meistriks tulla 1998 ja hiljem sündinute klassis võistkonnal Tartu Rock, kes on võitnud esimesed 4 etappi. Teistes klassides selguvad meistrid tõenäoliselt 11. augustil Tallinnas, Vabaduse väljakul peetavates finaalides.

Võistluste algusaeg noortesarjades on 11:00, vanemate vanuseklasside võistlused algavad 13:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles