Selga vigastanud Mads Østbergi Eestisse tulek sattus kahtluse alla

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Østberg
Mads Østberg Foto: SCANPIX

Rallisõitja Mads Østberg, kes pidanuks järgmisel nädalavahetusel võistlema Rally Estonial, tegi Tšehhi asfaldirallil avarii ja viidi seljatraumaga haiglasse.

Østberg ja tema kaardilugeja Jonas Andersson kasutasid MM-sarjas ees ootavateks asfaldirallideks treenimise võimalust Tšehhis Mlada Boleslavi rallil. Andersson avariis viga ei saanud, kuid Østberg kurtis seljavalu ja viidi igaks juhuks haiglasse kontrolli.

«Ta pääses juba haiglast välja ja kõnnib jälle omal jalal,» lausus Østbergi isa ja Adapta rallitiimi pealik Morten Østberg wrc.com’ile. «Arstid pelgasid esialgu, et tema selgroos võib kahes kohas mõra olla, aga õnneks polnud asi nii hull.»

Østberg juuniori ja Anderssoni võistlemine Rally Estonial sattus õnnetuse tõttu kahtluse alla. «Peame enne otsustamist vaatama, kuidas ta ennast tunneb,» lausus Østberg seenior. Lisaks kinnitas Morten Østberg, et poeg läheb kodumaal Norras esmalt spetsialistide juurde arstlikku kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles