Reena Koll sai juunioride MMil teivashüppes 10. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Koll
Reena Koll Foto: Mihkel Maripuu

Barcelonas toimuval juunioride kergejõustiku MMil sai teivashüppes finaali pääsenud Reena Koll seal 10. koha.

Koll ületas küll avakatsel oma algkõrguse 3.80, ent 3.95 jäi kõigil kolmel katsel kättesaamatuks. Kuna aga koguni kolm konkurenti jättis algkõrguse ületamata, kuulus eestlannale 10. koht.

Kvalifikatsioonis oli Koll jagu saanud kõrgusest 4.05, mis oli ka tema tänavuse hooaja parim tulemus. Kolli isiklik rekord välitingimustes on mullu suvel Tartus hüpatud 4.12.

Sellegipoolest on tänavusel MMil tegu Eesti sportlaste paremuselt kolmanda kohaga. Parima tulemuse eest hoolitses kümnevõistluses 5. koha saanud Karl Robert Saluri, esikümnesse jõudis ka seitsmevõistluse 9. kohal lõpetanud Grete Šadeiko.

Teivashüppe võitis rootslanna Angelica Bengtsson, kes vajas selleks vaid kahte hüpet. Algkõrguse 4.25 ületas ta avakatsel, jättis 4.30 vahele ja ületas siis taas avakatsel ainsana 4.35. Üsinda hüppama jäänuna sai Bentsson teisel katsel jagu ka kõrgusest 4.50. Kolm katset püstitada välitingimustes uus isiklik rekord 4.60 siiski luhtusid.

Hõbemedali sai 4.30 ületanud austraallanna Liz Parnov ja pronksi itaallanna Roberta Bruni tulemusega 4.20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles