Korjus kerkis Moskva etapil tänavu esmakordselt poodiumile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus (paremal) sai Moskva etapi teises sõidus kolmanda koha, võitis Arthur Pic (keskel) ja teine oli Walter Grubmüller.
Kevin Korjus (paremal) sai Moskva etapi teises sõidus kolmanda koha, võitis Arthur Pic (keskel) ja teine oli Walter Grubmüller. Foto: Gravity Sports Management

Kevin Korjus tegi vormel-Renault 3.5 sarja Moskva etapi teises sõidus suurepärase võistluse ja tõusis tänavu esmakordselt poodiumile, saades kolmanda koha.

Kaheksandast stardiruudust alustanud Korjus ajastas hästi boksipeatuse ning möödus paar ringi enne lõppu ilusa manöövriga Andre Negraost ja kerkis poodiumikohale. Sõidu võitnud Arthur Picile (DAMS) kaotas ta 19,7 sekundiga. Teise koha sai Walter Grubmüller (P1 Motorsport).

Eilse sõidu viiendana lõpetanud Korjus on hooajaga kogunud nüüd 49 punkti ja kerkis sellega üldtabelis 9. kohale. Üldliider ja eile Moskvas esimese sõidu võitnud Robin Frijns sai täna alles 17. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles