Madridi Real valmistub tühjendusmüügiks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks võimalik lahkuja Kaká
Üks võimalik lahkuja Kaká Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi Madridi Reali peatreener Jose Mourinho ütles, et soovib järgmiseks hooajaks meeskonda 22 mängijat ning see tähendab, et mitu praegu koosseisu kuuluvat mängijat on liigsed.

Mourinho kasutas eelmisel hooajal 23 mängijat, kuid soovib eesseisva hooaja koosseisu veel ühe mängija võrra kärpida. Peatreeneri plaanide järgi kuuluks koosseisu kolm väravahti ja 19 väljakumängijat, vahendab Marca.

Praeguse seisuga on klubi esindusvõistkonna hingekirjas 25 mängijat ning peagi teoks saava Luka Modrici üleminekuga suureneks see arv veel ühe võrra. Kokkuvõttes tähendab see, et lisaks juba lahkunud Hamit Altintopile on üleliigsed neli mängijat.

Peamiselt on spekuleeritud eelmisel hooajal itaalia klubis AS Roma laenul olnud Fernando Gago ning 2010. aastal üllatusliku käiguna soetatud Ricardo Carvalho lahkumise üle. Teised kaks lahkujat võivad olla Nuri Sahin ja Kaká. Võimatu pole ka Lassana Diarra lahkumine, aga prantslase jäämise kasuks räägib tema mitmekülgsus – Mourinho võib Diarrad arvestada varuvariandina paremkaitsesse.

Kaká palus hiljuti klubil oma hinda langetada, et oma võimalikku üleminekut lihtsustada. Seni ainult ühe hooaja Realis mänginud türklane Nuri Sahin pääses möödunud hooajal väljakule vaid kümnes kuningliku klubi mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles