Berbatov tahab Manchester Unitedist lahkuda

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas mängiva Manchester Unitedi bulgaarlasest ründaja Dimitar Berbatov pole rahul oma positsiooniga klubis ja soovib lahkuda.

«Ma armastan seda klubi, aga minust pole mitte kellelegi kasu, kui ma mängida ei saa,» kirjutas Berbatov oma ametlikul koduleheküljel.

Esimesel hooajal Punaste Kuradite leeris skooris bulgaaria ründaja 14 väravat, teisel hooajal leidis ründaja teele saadetud pall väravavõrgu 12 korral ning kolmandal hooajal krooniti ta 22 tabamusega Inglismaa liiga väravakuningaks.

Viimasel hooajal pääses Berbatov algkoosseisus väljakule vaid 12 korral, kuid suutis vaatamata sellele lüüa seitse väravat.

Olukorra keerukust on varasemalt tunnistanud ka Manchester Unitedi peatrener sir Alex Fergusson: «Ta (Berbatov – toim) on 31 ja ta tahab mänguaega. Mul on väga raske talle seda garanteerida ja seetõttu võib ta olla huvitatud klubist lahkumisest.»

«Tahan mängida, tahan aidata, aga mulle arusaamatutel põhjustel pole mul selleks võimalust,» sõnas Berbatov.

«Seega olekski kõigile parim, kui ma lahkuksin. Kui see nii ei lähe, olen professionaal ning üritan anda endast maksimumi, et aidata oma meeskonda ja meeskonnakaaslasi, kui mul selleks võimalus avaneb,» lisas Bulgaaria ründaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles