Pokkeri MM lõppes eestlastele pettumusega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Mihkel Maripuu

Tänavusel World Series of Poker (WSOP) ehk pokkeri maailmameistrivõistluste põhiturniiril jõudis neljast alustanud eestlasest ainsana teise päeva profitiimi kuuluv Raigo Aasmaa, ent ka tema oli sunnitud pärast kümnetunnist mängu turniirilt lahkuma.

Esimesel päeval kurtis Raigo kesise kaardijooksu üle ja 24 000 punktiga teise päeva jõudis ta vaid tänu heale mänguoskusele. Kahjuks polnud ka teisel mängupäeval kaardijumal eriti lahke ja Raigo oli sunnitud tihti olema passiivse mängumehe rollis. Pärast kuuetunnist mängu õnnestus eestlasel võita suur pank ja tõusta 51 000 punkti peale. Edasi järgnes taas ebasoodne kaardijooks ning punktikuhjast jäid alles vaid riismed ning see lõpetaski Aasmaa jaoks turniiri.

Kuigi põhiturniir lõppes eestlaste ühele edukaimale turniirimängijale pettumusega, siis kokkuvõttes jäi ta oma esimese Las Vegase turneega rahule, sest seitsmest mängitud turniirist õnnestus auhinnarahadesse jõuda kolmel korral.

Kokku alustas põhiturniiri 6598 osalejat, rahalistele kohtadele jõuavad 666 parimat mängijat ja turniiri võitja läheb koju üle 8,5 miljoni dollari võrra rikkamana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles