Eesti koondise kapten valiti U19 EMi talentide nimekirja

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Eerik Luigend (paremal) on noortekoondises kandnud ka kaptenipaela.
Karl-Eerik Luigend (paremal) on noortekoondises kandnud ka kaptenipaela. Foto: Laura Oks

Eesti U-19 jalgpallikoondise kapten Karl-Eerik Luigend mahtus kümne finaalturniiril osalenud talendika mängija nimekirja, mille pani kokku viieliikmeline UEFA reporteritetiim, vahendab Soccernet.

Reporterid kirjutavad noortekoondise kapteni kohta järgmist: «Luigendi mängutarkus ja väljakunägemine avaldusid tema võistkonna turniiri ainsas tabamuses, kui ta lõpetas külmavereliselt hea rünnaku 1:4 kaotusmängus Kreeka vastu.»

Lisaks Luigendile mahtusid UEFA ajakirjanike valikusse Jean-Christophe Bahebeck (Prantsusmaa), Bruma (portugal), Gerard Deulofeu (Hispaania), Eric Dier (Inglismaa), Giorgos Katidis (Kreeka), Nikola Ninkovic (Serbia), Paco Alcacer (Hispaania), Domagoj Pavicic (Horvaatia), Kostas Stafylidis (Kreeka). 

19-aastane Luigend mängib klubijalgpalli FC Floras, U19 koondist on noormees esindanud 31 korral. Nende mängude jooksul on poolkaitsja löönud ka kolm väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles