Selgroomõrad ei häiri: Østberg stardib ikkagi Eestis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Østberg.
Mads Østberg. Foto: M-Sport

Tšehhis Bohemia ralli testikatsel välja sõitnud ja haiglas seljauuringutel käinud Mads Østberg kinnitas täna Rally Estonia korraldajatele, et stardib kindlasti sellel nädalavahetusel Rally Estonial.

«Uuringud tuvastasid kaks mõra selgroos, kuid need polnud sellest väljasõidust. Selg saab nüüd pisut puhkust ja Rally Estonial olen stardis,» kinnitas eelmise aasta võitja Østberg.

Kokku stardib Rally Estonial autoralli MM-sarja esikümnest neli meest, lisaks Østbergile (Ford Fiesta RS WRC) veel Thierry Neuville (Citroen DS3 WRC), Martin Prokop (Ford Fiesta RS WRC) ning Jari-Matti Latvala, kes osaleb Otepääl Rally Estonia Historic rallil, mis on Euroopa meistrivõistluste etapiks. Tema autoks on seal tagaveoline Ford Escort RS BDA.

Rally Estonia 2012 sõidetakse 20.-21. juulil ning tegu on Eesti, Läti, Balti ja NEZ autoralli meistrivõistluste etapiga ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles