Joe Cole: ma palvetasin, et Rodgers saaks Liverpooli peatreeneriks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Cole (paremal) Lille klubi särgis
Joe Cole (paremal) Lille klubi särgis Foto: SCANPIX

Jalgpallur Joe Cole tunnistas, et lootis kogu hingest Brendan Rodgersi Liverpooli peatreeneriks saamist.

Cole liitus Liverpooliga 2010. aasta suvel, kuid pole seni suutnud ennast klubis korralikult pildile mängida. Esimesel hooajal osales ta 20 liigamängus ning lõppenud hooaja veetis inglane laenulepingu alusel Prantsusmaa klubis Lille. Uue peatreeneri käe all loodab Cole Liverpooli klubis oma märgi maha saada ning ta on juba taasliitunud oma meeskonnakaaslastega, vahendab Daily Mail.

«Kui kuulsin treenerikandidaatitest siis palvetasin, et valituks osutuks Brendan (Rodgers – toim). Ma ei teinud seda sellepärast, et ta mulle juba tuttav oli vaid tema suhtumise pärast jalgpalli. Usun, et klubi omanikud on teinud õige otsuse,» ütles 30-aastane keskväljamängija

«Ta on nagu sõõm värsket õhku. Uus treener toob alati kaasa positiivse muutuse, aga tema tulek on kõigile muljet avaldanud,» kiitis Cole meeskonna uut lootsi.

Cole mainis, et teab Rodgersit Chelseas mängitud ajast ega oska uuest peatreeneri kohta midagi halba öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles