Läti NBA tähte ähvardab pikk vanglakaristus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andris Biedrins (vasakul) heitlemas Lamar Odomiga.
Andris Biedrins (vasakul) heitlemas Lamar Odomiga. Foto: SCANPIX

Läti korvpalli suurimat tähte Andris Biedrinsit ähvardab kuni viie aasta pikkune vanglakaristus, sest Lõunanaabrite uurimisorganid kahtlustavad 26-aastast korvpallimängijat maksupettuses.

Läti riigiprokuröör alustas Golden State Warriorsis palliva Biedrinsi suhtes kriminaaluurimist maksudest kõrvalehoidmises. Süüdijäämisel ähvardab korvpallistaari 70 000 dollari või kuni viie aasta pikkune vanglakaristus, kirjutab basket.ee.

213 cm pikkune keskmängija on Golden State’is pallinud juba kaheksa hooaega ehk terve oma NBA karjääri. 2008. aastal allkirjastas ta klubiga kuue aasta pikkuse lepingupikenduse, millega kinnitati tema aastateenistuseks üheksa miljonit dollarit.

Andris Biedrins on NBAs pidanud 457 kohtumist, mille jooksul on ta kogunud keskmiselt 7 punkti ja 7,6 lauapalli mängus. Viimased aastad on tal läinud siiski vigastuse nahka ja mullu märgiti tema keskmisteks näitajateks vaid 1,7 silma ja 3,7 lauapalli kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles