Vibulaskmise sise-MMil püstitati uus maailmarekord

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berengere Schuh
Berengere Schuh Foto: Eesti Vibuliit

Poolas Rzeszowis 4.-8. märtsini toimuvatel täiskasvanute ja juunioride vibulaskmise sisemaailmameistrivõistlustel püstitas kvalifikatsioonis prantslanna Berengere Schuh naiste sportvibu klassis uue maailmarekordi tulemusega 592 silma.

Eelmine rekord sai ületatud ühe silmaga.

Eesti sportlastest esines hästi Anneli Preimann, kes püstitas uue Eesti rekordi tulemusega 568 silma.

Eilses kvalifikatsioonis andis see 17. koha ning tänaseks duell-laskmiseks sai ta vastaseks 16. asetusega venelanna S. Obodojeva. Kahjuks kaotas Preimann duelli suurelt 106:115 ning pidi kokkuvõttes leppima 31. kohaga.

Naisjuunioride sportvibu klassis võistlev Reena Pärnat sai tulemusega 532 silma kvalifikatsioonis 28. koha. Tänase duelli vastaseks oli tal 5. asetusega Y.Zakharchenko Ukrainast. Pärnat pidi vastu võtma kaotuse 108:115, kuid parandas selle tulemusega oma kohta –  MMilt jäi lõpptulemuseks 22. koht.

Naiste sportvibu klassis võistlev Maarika Jäätma piirdus kahjuks vaid kvalifikatsioonivõistlusega. Tema tulemus 553 silma ei viinud edasi duell-laskmisse 32 parema hulka.

Kvalifikatsioonist ei pääsenud edasi ka sportvibu meeste klassi võistlejad. Siim Aaveri tulemus 571 silma andis 36. koha ning Paulo Santose tulemus 564 silma 47. koha.

Meeste plokkvibu klassis võistlev Evert Ressar lasi kvalifikatsioonis tulemuse 581 silma, mis andis 31. koha ning viis napilt edasi duell-laskmisse. Tema duell toimub täna õhtul kell 18:15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles