Bolt vajas seljahädade leevenduseks spetsiaalset madratsit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: SCANPIX

Jamaica päritolu 100 m maailmarekordimees Usain Boltile telliti meeskonna baasi Birminghamis spetsiaalne madrats, et atleedil oleks võimalikult mugav.

Bolti treener Glen Mills hakkas pärast kahte Birminghamis oldud ööd oma hoolealuse pärast muretsema ning nii telliti Boltile spetsiaalne ortopeediline madrats, vahendab The Telegraph.

«Treener kartis, et Usain (Bolt – toim) tunneb ennast ebamugavalt oma voodis ja nii lasime talle teha spetsiaalse ortopeedilise madratsi,» rääkis Birminghami ülikooli spordidirektor Zena Wooldridge.

«Treener Mills tahtis erilist madratsit ettevaatusabinõuna, et Boltil oleks nii mugav kui võimalik. Tellisime firmast kuus 2,13 meetri pikkust madratsit. Bolt magas oma uuel madratsil esmakordselt teisipäeva öösel,» lisas Wooldridge

Ülejäänud madratsid lähevad teistele pikemakasvulistele Jamaica koondise liikmetele.

195 sentimeetri pikkusel Boltil on kroonilised seljaprobleemid ning maailma esispriner on sage külaline kuulsa sakslasest arsti dr Hans Müller-Wohlfahrti juures. Boltil oli probleeme selja ja reie tagaosa lihastega ka Jamaica katsevõistlustel, kus ta kaotas nii 100 m kui ka 200 m jooksus Yohan Blake'ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles