Vladimir Ivanov jõudis kodusel turniiril poolfinaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov tänavustel Eesti meistrivõistlustel.
Vladimir Ivanov tänavustel Eesti meistrivõistlustel. Foto: Viktor Burkivski

Tallinnas Tondi tennisekeskuses toimuval rahvusvahelise meeste ITF-sarja 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril alistas valitsev Eesti meister Vladimir Ivanov (ATP 505.) täna veerandfinaalis itaallase Giammarco Micolani (ATP 793.) 6:4, 6:3 ja jõudis homsesse poolfinaali.

Koos valgevenelase Nikolai Fidirkoga jõudis Ivanov ka homsesse paarismängu finaali alistades tänases poolfinaalis itaallased Giammarco Micolani ja Giorgio Portaluri 6:2, 5:7, 12:10. Teises paarismängu poolfinaalis pidid täna Anton Pavlov ja Morten Ritslaid kahjuks tunnistama hollandlaste Colin Van Beemi ning Jeroen Benardi paremust 3:6 2:6.

Homme kell 13:00 algavas poolfinaalis kohtub Ivanov prantslase Laurent Malouliga (ATP 1032.). Paarismängu finaal toimub homme pärast üksikmängu poolfinaale orienteeruvalt kell 16.00.

Kõik mängud toimuvad Tondi tennisekeskuses aadressil Sõjakooli tn 10. Kõikidel võistluspäevadel on sissepääs pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles