Naaberriigid orienteerumise MMil medalitel, Rihma 24.

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Rihma
Annika Rihma Foto: Margus Ansu

Šveitsis, Lausanne’is jagati täna välja orienteerumisjooksu MM-i viimased individuaalmedalid. Eesti naaberriikide sportlastele oli päev edukas, parima eestlasena oli Annika Rihma 24.

Täna selgusid parimad orienteerujad tavarajal. Meestest tuli aastase vaheaja järel taas maailmameistriks norralane Olav Lundanäs, edestades pea kolme minutiga sama ala 2009. aastal võitnud šveitslast Matthias Merzi. Oma teise järjestikkuse medali võttis MM-iks hiilgevormi tõusnud lätlane Edgars Bertuks. Kahest finaali pääsenud eesti mehest sai ainsana tulemuse kirja 38. kohaga lõpetanud Peeter Pihl. Lauri Sild jättis sarnaselt mitme konkurendiga kogemata ühe kontrollpunkti vahele ja seetõttu tulemust ei saanud.

Naiste seas vormistas šveitslanna Simone Niggli veenva üleolekuga omale 19. maailmameistritiitli, hõbeda ja pronksi said Minna Kauppi Soomest ja tiitlikaitsja Annika Billstam Rootsist. Eesti parim oli täna 24. kohaga Annika Rihma. Kirti Rebane lõpetas 42. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles