Kuuendaks jäänud Kivine soovis enamat

Peep Pahv
, Torino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirkka-Liisa Kivine
Sirkka-Liisa Kivine Foto: Toomas Huik

Kergejõustiku sise-EMil Torinos naiste kaugushüppes kuuenda koha saanud Sirkka-Liisa Kivine sõnas pärast võistlust, et pole tulemusega rahul.

«Ma ei saa rahul olla, kuna hüpped ei õnnestunud soovitult,» sõnas 31-aastasena tiitlivõistlustel debüteerinud Kivine. «Isegi parimaks jäänud 6.51 hüppel venitasin end paku peale, ega uskunud, et nii kaugele lendan. Tegelikult oli siin võimalus hüpata vähemalt 6.60.»

Päev varem eelvõistluses püstitas Kivine isikliku rekordi 6.66. Kokkuvõttes ta siiski liialt ei kurvastanud. «Esimest korda tiitlivõistlusel ja kohe kuues koht – pole paha,» märkis ta.

Kivine tundis heameelt, et sai üldse Torinos korralikult hüpata. Kodus viimasel treeningul väänas ta hüppeliigest ning jalg oli tursunud ka võistluse ajal. «Otseselt valus polnud, aga surin ja soojus olid tunda, põletik on ilmselt sees,» rääkis ta. «Nüüd saab lõpuks puhata, nautida ja jalga ravida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles