Tammeka palkas kreeklasest peatreeneri

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Tammeka uus peatreener Joti Stamatopoulos
JK Tammeka uus peatreener Joti Stamatopoulos Foto: sporttirnavos.com / jktammeka.ee

Jalgpalliklubi Tammeka palkas eile uue peatreeneri, kelleks sai 39-aastane kreeklane Joti Stamatopoulos.

Kreeka Superliigaski peatreeneri ametit proovida saanud Stamatopoulose esimene mäng Tammeka peatreenerina on juba homme Paides, vahendab klubi kodulehekülg.

Tammeka juhtkond otsustas selle hooaja tulemusi arvestades senise peatreeneri Kristjan Tiiriku asemele esindusvõistkonda tüürima tuua Kreeka ja Saksa passiga Stamatopoulose. Stamatopoulose ülesandeks jääb kindlustada Tammeka püsimine meistriliigas.

Oma treenerikarjääri alustas varem Saksamaa madalamates liigades pallinud mees 1999. aastal noortetreenerina. Aastatel 2001-2006 töötas Stamatopoulos Saksamaa 5. ja 6. liiga klubides peatreenerina. 2006. aastal siirdus ta aga Kreeka Superliiga klubi Panioniose abitreeneriks. Pärast kaht ja poolt aastat Panioniose abitreenerina sai Stamatopoulos pooleks aastaks kätt proovida ka sama klubi peatreeneri toolil. Kusjuures, tema käe all mängis Panionioses ka kuulus uruguailane Alvaro Recoba.

Aastatel 2009-2010 tegeles Stamatopoulos Saksa klubide Augsburgi ja 1860 Müncheni jaoks skautimisega. Viimasel paaril aastal on Kölni ülikoolis juurat õppinud mees tegutsenud  peatreenerina Kreeka tugevuselt kolmanda liiga klubides AE Pondion Katerini ja PAE Tyrnavos.

Tammeka on praegu meistriliigas viimasel kohal, FC Viljandist viie punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles