Selver tähistab võitu saunapeoga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri võrkpallimeeskond.
Selveri võrkpallimeeskond. Foto: Margus Ansu

Täna kolmandat korda Balti liiga meistriks troonitud Tallinna Selveri võrkpalliklubi korvas heitliku hooaja väärika võiduga. Põhiturniiri võitja, hooajal vaid ühe kaotuse saanud Tartu Pere Leib murdus Selveri tule all 1:3.

«Superäge! Võit on võit. Kes ei tahaks võita,» sõnas Selveri libero Asko Esna rõõmsalt, kuid lisas, et hoolimata värskest saavutusest lükatakse suurem tähistamine edasi. «Suurt pidu ei tule täna. Meil veel Eesti meistrivõistlused ees ning see on minu jaoks isegi tähtsam. Kui Tallinnasse jõuame, ootab meid saun sponsorite poolt.»

Lisaks kuldmedalile sai Selveri libero Asko Esna veel ühe tunnustuse osaliseks – mees valiti liiga parimaks liberoks. «Mul oligi see tiitel veel puudu. Hea meel, et sain nüüd lõpuks selle ka kätte,» muigas Esna, demonstreerides hiiglaslikku lihvitud kalliskivi kujuga meenet. «Kapi peale ma seda ei pane. Kingin hoopis oma tüdrukule sõrmuse kiviks,» jätkas ta naerdes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles