Manchester Unitedi kaitseliin sai järjekordse löögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Smalling (vasakul)
Chris Smalling (vasakul) Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga klubi Manchester Unitedi kaitsja Chris Smalling murdis pöialuu ning jääb kümneks nädalaks platsilt eemale.

Eelmise hooaja lõpus oli 22-aastasel kaitsjal probleeme kubemega, see vigastus jättis ta eemale ka suvisest jalgpalli EMist ja olümpia jalgpalliturniirist.

Kuigi kaitsja ei osalenud Unitedi hooajaeelsel turneel, arvas Unitedi peatreener sir Alex Ferguson, et kaitsja on hooaja alguseks vormis.

«See on mängijale halb uudis. Ta on alles 22, ta on noor. Loodetavasti saab ta sellest üle,» sõnas Ferguson.

Unitedi esimene liigamäng on 18. augustil Evertoni vastu. Kui diagnoos paika peab, jääb Smalling eemale oma koduklubi kuuest esimesest liigamängust.

Keskkaitse valmistab Fergusonile kõvasti peavalu – kapten Nemanja Vidic on naasemas pikalt vigastuspausilt, Jonny Evans ei pruugi hooaja alguesks terveks saada. Kui siia lisada Smallingu vigastus, siis see tähendab, et praeguse seisuga on Fergusonil kasutada ainult kaks tervet keskkaitsjat – Rio Ferdinand ja Phil Jones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles