Dortmund ja Schalke on huvitatud Afellayst

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ibrahim Afellay
Ibrahim Afellay Foto: SCANPIX

Hollandi koondise jalgpallur Ibrahim Afellay peab mõtlema tulevikule – kas jätkata teise viiuli mängimist Barcelonas või siirduda uutele jahimaadele.

Väidetavalt on hollandlase teenetest huvitatud nii mullune Saksamaa meister Dortmundi Borussia kui ka eelmisel hooajal Saksamaa jalgpalli kõrgliiga kolmandana lõpetanud Schalke 04, vahendab Marca. Lisaks kahele suurele Bundesliga klubile on Afellay teenetest huvitatud ka Arsenal, Lille ja Milano Inter.

Afellay hinnaks võib kujuneda 7-8 miljonit eurot. Marca andmetel on järmised paar nädalat mängija tuleviku osas otsustavad. Selle ajaga saab ta aimu oma positsioonist meeskonnas ja uue peatreeneri Tito Vilanova suhtumisest temasse.

26-aastane Afellay siirdus PSV-st Barcelonasse 2011. aasta alguses, kuid on selle aja jooksul osalenud vaid 34 mängus. Viimasel hooajal osales ta kõigest neljas Hispaania suurklubi mängus.

Hollandi koondise eest on Afellay mänginud 41 mängu ning löönud viis väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles