Video: kaunis naisvormelisõitja tegi Hockenheimis ränga avarii

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vicky Piria.
Vicky Piria. Foto: facebook.com/vicky.piria

Hockenheimringil täna enne vormel-1 sarja etappi peetud GP3-sarja sõidus tegi avaringil raske avarii Vicky Piria. Enne nõelasilmakurvi konkurendi autole tagant otsa sõitnud Piria vormel paiskus õhku ning auto tagasild rebenes peaaegu kere küljest lahti.

Piriat eksitas ilmselt Kevin Ceccon, kes läks tema kõrval kurvi sellise hooga, et sinna ära ei mahtunud. Piria sõitis seetõttu tagant otsa Robert Cregani autole ning põrkas seejärel kokku ka Will Bulleri vormeliga. Lisaks jäid samas avariis raja äärde Alice Powell ja Lewis Williamson.

Järgmised seitse ringi sõideti turvaauto taga, sest põrutada saanud Piria tõsteti autost koos istmega välja ja viidi arstlikku kontrolli. Õnneks ei tuvastatud tal seal tõsiseid vigastusi, kuid Piria jääb sellegipoolest ööseks haiglasse jälgimisele.

Turvaauto lahkumise järel saadi sõita vaid kaks ringi, kui avarii tegi Fabio Machado. Portugallane vigastas nii raskelt selga, et ei saanud autost iseseisvalt välja ning vajas selleks arstide abi. Kollaste lippude all lõppenud sõidu võitjaks krooniti Mitch Evans.

Vaata videot avariist SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles