Iiri võimleja ei jõudnud Londonis trenni, kuna bussijuht eksis ära

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kieran Behan
Kieran Behan Foto: SCANPIX

Reedel algavateks Londoni olümpiamängudeks valmistuv Iirimaa riistvõimleja Kieran Behan ei jõudnud planeeritud treeningule, kuna bussijuht eksis Londonis ära.

Behan tellis transpordi olümpiakülast treeningpaika, paraku aga eksis teda sõidutanud bussijuht teel ära, vahendab Daily Mirror.

«Bussijuht on eksinud ja ma ei jõudnud seetõttu trenni. Ta ei suuda kuidagi olümpiapargist välja sõita, aga vähemalt nägin ma nüüd kogu olümpiapargi ära,» kirjutas Behan Twitterisse.

«Oleme 45 minutit sõitnud ja sisuliselt ainult ühte ringi teinud, nüüd jõudsime tagasi sinna, kust ma bussi peale tuli,» lisas ta hiljem.

Transpordiprobleeme on olnud teistelgi, aga mitte kõik pole sellesse suhtunud huumoriga nagu Behan, näiteks eelmisel nädalal kulus osadel USA koondislastel tunde, et lennujaamast ööbimispaika jõuda. «Oleme neli tundi ringi seigelnud, pole just parim esmamulje Londonist,» pahandas Pekingis 400 m tõkkejooksus hõbeda ja 4 x 400 m jooksus kulla võitnud Kerron Clement Twitteris. «Sportlased on väsinud, näljased ja tahavad vetsu. Palun, kas me võiksime juba olümpiakülla jõuda?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles