Brasiilia jalgpallikoondis elab Londonist väljas, et vältida kiusatusi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia jalgpalli meeste olümpiakoondis, keskel Neymar (nr 11).
Brasiilia jalgpalli meeste olümpiakoondis, keskel Neymar (nr 11). Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpalli olümpiakoondis on otsustanud elada mitte olümpiakülas, vaid sellest kaugemal Hertfordshire’is asuvas hotellis. Peatreener Mano Menezese sõnul on põhjuseks soov vältida kõikvõimalikke kiusatusi.

Noor meeskond on suure pinge all, sest neilt oodatakse kodumaal kuldmedalit. Menezes leiab, et suurlinnast eemal suudavad tema hoolealused paremini keskenduda. «Siin on liiga palju kiusatusi,» lausus ta Reutersile naeratuse saatel, sellal kui koondis suveniiride ostmiseks olümpiaparki põikas. «Lisaks on mõned mängijad, näiteks Neymar, sattunud juba praegu niivõrd paljude teiste sportlaste tähelepanu alla. Meil on aga siin mängudel oma töö teha.»

20-aastane Neymar on üks Brasiilia koondise säravamaid tähti. Alagrupis Egiptuse, Valgevene ja Uus-Meremaaga kohtuvad brasiillased valmistuvad mängudeks Londoni Arsenali treeningkompleksis, mis asub Colneys. Viimases sõprusmängus saadi 2:0 jagu Suurbritannia koondisest ja Menezes märkis: «Me teame, milleks võimelised oleme. Loomulikult on meie eesmärk alustuseks poolfinaali ja seejärel finaali jõudmine, kuid selle saavutamiseks peame kõvasti vaeva nägema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles