Rattavõistlus muudab pühapäeval Tallinnas liikluskorraldust

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Rahvasõidu võistlustrass.
Tallinna Rahvasõidu võistlustrass. Foto: Tallinna Rahvasõit

Pühapäeval toimuv suur jalgrattaspordiüritus Tallinna Rahvasõit toob pealinnas kaasa lühiajalisi liiklusseisakuid.

Pidulik start 99 km pikkusele põhidistantsile antakse Vabaduse väljakult kell 13. Ratturid suunduvad politsei ja turvamasinate eskordi saatel Estonia puiesteele, kust pööratakse Kentmanni tänavale ning sealt edasi Rävala puiesteele. Edasi suundutakse Tartu maantee ja Ülemiste ristmiku kaudu Tallinnast välja.

Tallinna piires reguleerib ratturite läbitavatel ristmikel liiklust Munitsipaalpolitsei.

Kuna lühemale võistlusmaale antakse lähe kell 13.30, on liiklus Tallinna üksikutes kohtades häiritud kella 13-14 ajal. Jalgrattakolonni läbimise järel avatakse ristmikud koheselt liikluseks.

Korraldajad paluvad mootorsõiduki juhtidel antud ajavahemikus nimetatud piirkondi vältida. Neil, kes peavad kindlaks kellaajaks näiteks lennujaama jõudma, on soovitatav eelnevalt aega varuda.

Tallinna naabervaldu läbival võistlustrassil on väljas liiklusreguleerijad, kes ratturite ohutuse eest hoolitsevad ja ristmikel vajadusel lühikeseks ajaks liikluse seiskavad.

Tallinna Rahvasõidu finišipaigas Peetri aleviku koolimaja ees, kus toimuvad ka tillusõidud, on Pargi tee liikluseks suletud kell 13-18.

Need osalejad, kes tulevad starti autoga, saavad sõiduvahendi tasuta parkida Europargi väliparklates. Tuleb aga meeles pidada, et registreerimisel saadav spetsiaalne kupong tuleb asetada nähtavale kohale. Finišialas saab auto jätta Peetri kooli ees olevasse parklasse ja läheduses olevale heinamaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles