Brasiilia olümpiakoondis kaotas esiväravavahi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väravavaht Rafael Cabral olümpial Brasiilit esindada ei saa.
Väravavaht Rafael Cabral olümpial Brasiilit esindada ei saa. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpalli meeste olümpiakoondist tabas valus hoop, kui treeningul sai trauma esiväravavaht Rafael Cabral. Puurilukk vigastas parema käe küünarnukki nii tõsiselt, et jääb turniirilt kõrvale.

22-aastane Rafael sai viga eilsel treeningul ja hilisem röntgen näitas traumat, mis teeb Rafaelile valu ega lase tal kätt korralikult liigutada. «Arvestades tema positsiooni ning asjaolu, et meil on olümpiameeskonnas vaid 18 väljakumängijat ja kaks väravavahti, polnud meil muud valikut kui ta koju saata,» põhjendas Brasiilia meeskonna arst Jose Luis Runco ajalehele Globo Esporte antud intervjuus Rafaeli kodumaale ravile suunamist.

Kodumaal Santose klubis mängiv Rafael, kelles nähakse Brasiilia A-koondise järgmist esinumbrit, oli oma meeskonna ainus väravavaht, kes on A-koondist esindanud. Tema asemel tõuseb nüüd esikindaks Fiorentina ridadesse kuuluv Neto, teiseks numbriks kutsuti aga Gabriel, kes liitus kevadel AC Milaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles