Grönholmil jäi testiaega napiks

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Grönholm
Marcus Grönholm Foto: Reuters / Scanpix

Kahekordne autoralli maailmameister Marcus Grönholm läheb Portugali rallil Prodrive'i Subaruga starti napi ettevalmistusega, kirjutab uudisteportaal mtv3.fi.

«Saan autot vaid paar päeva proovida, nii et mingit imet teha ei jõua. Peaks rohkem sõitma, sest ma pole eriti autoroolis olnud ega võistelnud,» tõdes Grönholm.

Esimest korda sai Grönholm Prodrive'i Subarut proovida peaaegu kuu aega tagasi Norras sealse MM-etapi ajal, ja nentis siis, et autot tuleb veel tublisti kohendada. Ent ka üht-teist head jäi meelde. «Mootor ja käigukast tundusid head,» tõdes Grönholm.

Mingeid sihte 30 MM-rallit võitnud ning aastail 2000 ja 2002 maailmameistriks tulnud Grönholm Portugali ralliks ei sea. Koht lõpparvestuse esiotsas oleks tore üllatus.

«Ennekõike lähen lusti sõitma, aga muidugi oleks hea koht tore. Eks pärast testisõite oskan täpsemalt ennustada,» märkis soomlane portaalile mtv3.fi.

Kahekordne maailmameister ei soovinud arutleda, kas tema rallisõitjakarjäär võiks uuesti hoo sisse saada. «No kui saaks selle sõidu tehtud ja võib-olla kunagi veel paaril rallil osaleda, oleks isegi täitsa tore,» leidis ta.

Portugali MM etapil astuvad ülesse ka eestlased Ott Tänak - Kristo Kraag.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles