Mae: pigem sõidab Andrus oma pojaga Sotši OMi teatesõidus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Toomas Huik

Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver avaldas eelmisel nädalal muigamisi, et Jaak Mae suusatab Andrus Veerpalu poja Andreasega 2014. aasta Sotši olümpia teatemeeskonnas. Mae ise ütles sellepeale: «Ma usun, et see oli huumoriga öeldud. Pigem suusatab seal Andrus koos oma pojaga.»

 

Siiski ei välistanud Mae võimalust, et ta pärast Vancouveri olümpiat tippspordis jätkab.   «Teeme järgmise aasta ära ja siis vaatame edasi. Lapsed muidu kasvavad ilma minuta, päris nii ka ei tahaks,» avaldas Mae.

Samas tunnistas Albust pärit sportlane, et motivatsioonipuudust tal treeningutel pole. «Pigem vastupidi,» nentis olümpiapronks.

Kui Andrus Veerpalu lapsed käivad suusatreeningutel, siis Mae tütred Lauren ja Isabel on valinud iluvõimlemise. Sel nädalavahetusel tegid nad isa lapsepõlveradadel ka oma esimese suusavõistluse.

«Väike värin oli enne nende võistlust ikka sees,» muigas Mae, kes on võitnud Val di Fiemme MMil hõbemedali. 2002. aasta Salt Lake City olümpialt kuulub mehele aga pronksmedal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles