Junior Hoilett liitus Queens Park Rangersiga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Junior Hoilett
Junior Hoilett Foto: SCANPIX

Kanada passiga jalgpallur Junior Hoijett vahetas Inglismaa kõgliigast pudenenud Blackburn Roversi särgi tippseltskonnas jätkava Queens Park Rangersi oma vastu.

Hoilettist olid huvitatud mitmed klubid nii Inglismaa Premier Leaguest kui ka väljaspoolt seda. Nädal tagasi peeti kõige tõenäolisemaks kanadalase liitumist möödunud hooajal Saksamaa kõrgliiga neljandana lõpetanud Borussia Mönchengladbachiga. Inglismaal olid tema teenetest huvitatud Tottenham Hotspur.

Hoilett sõlmis QPR-iga nelja aasta pikkuse lepingu. Hoilettil sai endise klubi juures küll leping läbi, aga kuna ta on alla 23-aastane, peab uus klubi siiski maksma kompensatsiooni.

Hoilettist sai QPR-i seitsmes täiendus selle üleminekute perioodi jooksul. Seni on Londoni klubi enda ridadesse meelitanud Rob Greeni, Ryan Nelseni, Fabio Da Silva, Ji-Sung Parki, Samba Diakite ja Andy Johnsoni. Seejuures on mängijate endised klubid üsna nimekad – Da Silva ja Park mägisid Manchester Unitedis ning Nelsenil sai läbi leping Tottenham Hotspuriga. Fabio Da Silva mängib QPR-is laenulepingu alusel ühe hooaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles