Roppsuu Nasri sai Prantsusmaa alaliidult karistada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samir Nasri
Samir Nasri Foto: SCANPIX

Samir Nasri, kes kostitas pärast Prantsusmaa jalgpallikoondise väljalangemist EMilt kodumaiseid ajakirjanikke roppuste tiraadiga, sai kohalikult alaliidult kolmemängulise võistluskeelu.

Prantsusmaa jalgpalliliit FFF otsustas ka, et Jeremy Menez, kes tülitses kaotatud veerandfinaalis Hispaaniaga nii kohtuniku Nicola Rizzoli kui ka meeskonnakaaslase Hugo Llorisega, peab vahele jätma ühe koondisemängu.

Komisjon arutas ka Yann M'Vila ja Hatem Ben Arfa juhtumeid, kuid nemad pääsesid hoiatusega. M'Vilale pandi süüks seda, et ta ei surunud pärast Hispaania matšis välja vahetamist kätt ei platsile tulnud Olivier Giroud' ega ka peatreeneri Laurent Blanciga. Ben Arfat süüdistati aga Blanciga tülitsemises pärast seda, kui alagrupis jäädi alla Rootsile.

Prantsusmaa peab oma esimese maavõistluse uue juhendaja Didier Descahmpsi käe all 15. augustil Uruguay vastu. Nasri jääb kõrvale ka kahest esimesest uue MM-tsükli valikmängust, mis peetakse võõrsil Soome ja kodus Valgevenega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles