Anžela Voronova sai kvalifikatsioonivõistlusel 42. koha ja finaali ei pääsenud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anžela Voronova.
Anžela Voronova. Foto: Liis Treimann / Postimees

Anžela Voronova sai Londoni olümpiamängudel õhupüssi 10 meetri laskmise kvalifikatsioonivõistluses 391 silmaga 42. koha, mis finaalikohta ei andnud.

Eelvõistluse parimad olid võrdselt 399 silmaga poolatar Sylwia Bogacka ja hiinlanna Siling Yi. Neile järgnesid venelanna Daria Vdovina ja hiinlanna Dan Yu 398 punktiga.

Võistluse käik:

Võistlus on alanud ja hetkel on käsil esimene seeria. Kokku lastakse neli seeriat. Kokku on kvalifikatsioonis 56 sportlast.

Voronova sai avaseerias kirja 96 punkti ja asub hetkel 36. kohal.

Teises voorus sai Voronova kirja 99 punkti ja kolmandas 98.

Ka neljandas voorus sai Voronova kirja 98 silma ja kokkuvõttes on tema punktisumma 391.

Võistlus on lõppenud ja Voronova sai 42. koha, mis finaalikohta ei anna.

Võistluse eel:

Voronova olümpiadebüüt algab Eesti aja järgi kell 10:15, täna on kavas õhupüssist laskmine 10 meetri kauguselt. Kvalifikatsioonist edasipääsu korral võistleb Voronova kell 13 algavas finaalis.

Voronova on seni osalenud kolmel korral maailmameistrivõistlustel (2002, 2006 ja 2010). Tema parim tulemus MMilt pärineb kahe aasta tagusest ajast, mil Narvast pärit sportlane saavutas 12. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles