Korvpalli Nelja Rahvuse Karikaturniiri näeb otsepildis ainult Postimehes

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondise abitreener Andres Sõber oli täna esmakordselt uuel ametipostil ning harjutuskorra viimasel veerandtunnil toimunud mängu ajal jäi tema täita kohtuniku roll.
Eesti korvpallikoondise abitreener Andres Sõber oli täna esmakordselt uuel ametipostil ning harjutuskorra viimasel veerandtunnil toimunud mängu ajal jäi tema täita kohtuniku roll. Foto: Peeter Langovits

Pühapäeval Tallinnas algava korvpalli Nelja Rahvuse Karikaturniiri Eesti koondise mänge saab jälgida Postimehe vahendusel otsepildina. Seejuures on Postimees ainus kanal, kes mängudest otsepilti edastab. Ülekanded saavad teoks koostöös Eesti Korvpalliliiduga.

Pühapäeval kell 19 kohtub Eesti meeskond Gruusiaga, esmaspäeval kell 17 mängitakse Tšehhiga ja teisipäeval kell 19 USA üliõpilaskoondisega. Kõigist nendest mängusest saab näha ka otseülekannet.

Eesti koondis valmistub augusti keskel alagavaks EMvalikturniiriks. Pärast kodust mõõduvõtmist sõidetakse Gruusiasse, kus kohtutakse Ukraina, Valgevene ja kohaliku meeskonnaga. Esimese EM-valikmängu peab Eesti 15. augustil kodus Slovakkiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles