Jalgrattavõistlus toob Tallinnas pärastlõunal kaasa liiklusseisakuid

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Rahvasõidu võistlustrass.
Tallinna Rahvasõidu võistlustrass. Foto: Tallinna Rahvasõit

Tallinnas toob täna toimuv jalgrattavõistlus Tallinna Rahvasõit pärastlõunal kaasa lühiajalisi liiklusseisakuid.

95-kilomeetrise põhidistantsi start antakse kell 13 Vabaduse väljakult ning pool tundi hiljem stardivad samast ka lühikesele ehk 51 kilomeetri pikkusele distantsile minejad. Tallinna kesklinna piirkonnas on liiklus lühiajaliselt häiritud kella 13-14 ajal, teatas võistluse korraldaja.

Ratturid liiguvad politsei- ja turvamasinate saatel Vabaduse väljakult Estonia puiesteele, seejärel Kentmanni tänavale, Rävala puiesteele ja Tartu maanteele ning sealt edasi Ülemiste ristmiku kaudu linnast välja. Tallinna linna piires reguleerib ratturite läbitavatel tänavatel liiklust munitsipaalpolitsei ning ka pealinna naabervaldu läbival võistlustrassil on väljas liiklusreguleerijad.

Võistluse korraldajad paluvad sõidukijuhtidel võimalusel ratturite läbitavaid tänavaid vältida või varuda sõitmiseks tavalisest rohkem aega.

Jalgrattavõistlus lõpeb Peetri aleviku kooli ees, kus on Pargi tee kella 13-18 liiklusele suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles