Cancellara võib kukkumise tõttu temposõidust eemale jääda

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabian Cancellara saamas lohutust Šveitsi koondise treenerilt
Fabian Cancellara saamas lohutust Šveitsi koondise treenerilt Foto: SCANPIX

Eilse Londoni olümpiamängude jalgratta grupisõidu lõpuosas õnnetult kukkunud Fabian Cancellara võib saadud vigastuste tõttu temposõidust eemale jääda.

«Temposõidu osas pole midagi kindlat, võimalused on 50/50,» sõnas Šveitsi rattaäss oma Twitteri kontol.

«Tundub, et mind ootab raske ja valu täis öö. Hea, et luud terveks jäid, kuid valus on siiski,» lisas Šveitsi rattaäss eile õhtul.

Kukkumine leidis aset umbes 15 kilomeetrit enne finišit, kui Cancellara sõitis paremkurvis rajapiiretesse. Pärast tagasi sadulasse ronimist ei saanud ta parema käega jalgratta juhtrauast kinni hoida. Ratturi meeskond RadioShack-Nissan kirjutas, et rattur käis pärast sõitu röntgenis, kus tehti pilti tema paremast õlast.

Šveitsi meeskonna esindaja sõnul piirdusid Cancellara vigastused marrastuste ja põrutustega ja otsus temposõidus osalemise kohta tehakse lähipäevade jooksul

Cancellara lõpetas grupisõidu 106. kohal. Grupisõidu olümpiavõitjaks krooniti Aleksander Vinokurov, kes kavaldas lõpus üle noorema konkurendi Rigoberto Urani.

Neli aastat tagasi Pekingis toimunud olümpiamängudel triumfeeris temposõidus just Cancellara. Londonis toimub temposõit juba kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles