Kivistik sai Poolas viienda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Kivistik (vasakul) ja Rein Taaramäe.
Kristen Kivistik (vasakul) ja Rein Taaramäe. Foto: fotoalbum.ee

Eesti juunioride jalgrattakoondis jätkas eile Lodzi tuuri 3. etapil, mis sõideti tuuri sponsorlinna tänavatel 30 kraadises soojuses lõõskava päikese all. Parima eestlasena lõpetas Kristen Kivistik viiendal kohal.

Sõideti 9 ringi kokku 99 kilomeetrit ning erinevalt teistest selle tuuri etappidest, mis sõidetakse kitsastel külatänavatel, kuhu 2 autot kõrvuti hästi ära ei taha mahtuda, olid tänase sõidu tänavad laiad ja ka siledamad, vahendab rattaprofid.ee.

Laiad tänavad ei lasknud täna õnnestuda ühelgi äraminekul. Seega kõik vahefinišid ja lõpufiniš toimusid grupifinišitena. Meie koondislasel Aksel Nõmmelal õnnestus võtta vahefinišist üks preemiasekund ja ühes sponsoriauhinna finišis jäi Oskar Nisu eriti napilt teiseks.

Lõpufinišiks tõmbasid Nõmmela ja Nisu plaanitult ette Kristen Kivistiku, juhtides veel 300 meetrit enne finišit gruppi, kuid meeletus tempos jõuliselt kihutava grupi ees jäi Kivistik siiski viiendaks. Seekord võitis Sloveenia rattur Martin Otonicar.

Täna sõidetakse tuuri neljas ja viimane 111 km pikkune etapp 5 ringil. Koondise ratturid stardivad täna neljakesi.

Eestlaste kohad enne tänast etappi:

Aksel Nõmmela on 7. kohal kaotades liidrile 30 sekundit,

Oskar Nisu on 33. kohal kaotades 3:38,

Kristen Kivistik on 98. kohal kaotades 3:57 ja

Siim Suvi on 111. kohal kaotades liidrile13:40.

Koondise ratturid Joosep Suvi ja Keijo Kalm on pidanud tuuri katkestama jäädes ajaliimidist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles